torsdag 15. januar 2009

En side med hobbyblogger.

Etter jeg begynte å bruke en bloggroll på bloggen min, og så hvor kjekt det var å se hvilke blogger som var oppdatert nylig, tenkte jeg at det hadde vært kjekt å ha en side med ulike bloggroller for ulike typer håndarbeid/hobby. Ønsker du å være i en av bloggrollene?. Det blir bloggroller med søm, strikking, hekling og en med annen hobby. Er det noen som mener jeg bør legge opp til flere kategorier så er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg lager innlegg for de ulike bloggrollene og hvis du legger igjen din bloggadresse i kommentarfeltet så skal jeg legge deg inn i bloggrollen du har valgt. Alle velger helt fritt hvilken bloggroll de vil i. Har du mest søm, men allikevel strikking og hekling så velger du det du ønsker at folk skal forbinde bloggen din med. 

I bloggen kommer jeg til å publisere ulike innlegg fra ulike blogger, selvsagt med tillatelse fra bloggeren. Har du en oppskrift eller mønster å dele, har du laget noe som ble veldig populært, eller vil du vise bilder av noe du har laget så bare legg igjen kommentar. 

Det hadde vært morsomt hvis vi kunne få opp bilder av alle som har laget ting som Fisketeppe, NoeNoa og Thermis, men det kommer jeg tilbake til. 

22 kommentarer:

 1. Heisan du. Jeg vil gjerne være med som hobbyblogger :) Jeg har ikke så masse strikking og hekling, men litt, også masse annet da. Du må gjerne gå inn på bloggen min å se om den kunne passet her. Det er litt av hvert, både hoby, interiør og hverdagsliv.
  Adressen er:
  susannes-stil.blogspot.com
  Hilsen Susanne

  SvarSlett
 2. HEI. Jeg blir gjerne med som Hobbyblogger. Jeg driver med både maling, tegning, filting mm..
  min adresse er :

  http://annes-fritid.blogspot.com/

  Hilsen Anne.

  SvarSlett
 3. By the way - jeg hobbygal på fritiden, men jobber som grafisk designer til daglig.
  Jeg kan gjerne lage en header for deg (bare for moro - helt gratis).

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne være med som hobbyblogger- hvis jeg får lov....
  Hilsen Sissel

  SvarSlett
 5. Hei!
  Hobby er alltid morro!
  Jeg strikker og strikker og har opprettet egen nettbutikk med strikkemønster :-)

  Dere kan jo ta en titt...

  http://www.L-design.no

  SvarSlett
 6. Hei, eg vil gjerne vere med som hobbybloggger. Har nettopp begynt å blogge, og synes det er kjempe gøy. Er litt ulike hobbyar, som strikking, hekling og scrapping. Blogg adressa mi er http://csalth.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Jeg vil også gjerne være med som hobbyblogger. Min spesialitet er digital scrapbooking og på bloggen min finner du mine egne kit som jeg gir bort som freebies. Det er bare å forsyne seg ;) jeg har også litt andre hobbyprosjekter på gang og designer blant annet oppskrifter til en ny type hobby som ikke helt er kommet hit til Norge ennå men som jeg håper å kunne gjøre tilgjengelig for dere andre hobbyinteresserte i løpet av året.
  Bloggen min heter "Mamma i flyt" og du finner den her: www.tutti-design.com

  Mvh
  Torunn Stangnes

  SvarSlett
 8. Hei!:)
  Jeg vil også gjerne være med som hobbyblogger. Jeg driver må med omtrent alt; digital tegning/maling, vanlig tegning/maling, fashion design, strikking/hekling/syeing(selv om det ikke blir så mye av), forming, interiør, digital scrapping.:) Du finner hobbybloggen min "Hverdagskunst" her: http://hverdagskunst.bloggbyen.com/

  SvarSlett
 9. Hei, hvordan legger mans eg til som følger her?

  SvarSlett
 10. Jeg og blir gjerne med her! Jeg er nok innom det meste som kan putte inn i sjangeren kreativ hobby, men for tiden er det symaskiner (jada, de finnes flere i min sykrok), strikkepinner og heklekrok som får stjele tiden min (og sånne tidstyver liker man, ikke sant;)!). Så akkurat nå er det nok det jeg blogger mest om da...

  SvarSlett
 11. Jeg vil også være med som hobbyblogger om jeg får lov:-) Jeg driver med strikking, pjoning, søm og brodering. Dette blogger jeg om på bloggen min:
  www.ellenslillehjorne.blogspot.com

  Hilsen Ellen

  SvarSlett
 12. Hei:) Vi vil også være med som hobbyblogger:)

  Vi lager litt forskjellig vi da, lager ting av enkle midler og av det vi har:)

  Her er bloggen våres:
  ensmakavhonning.com

  Hilsen Marita og Anne

  SvarSlett
 13. Hei

  Eg vil gjerne vere med i hobbyblogger, min blogg er injosa.blogspot.com.

  Med helsing
  Inger Johanne

  SvarSlett
 14. Hei vil gjerne være med under hobbymix. Synes dette var et kjempefint tiltak. Gleder meg til å se masse kreative innlegg. http://shja.typepad.com/blog/

  Hilsen Siv Jane Aksdal

  SvarSlett
 15. Hei, jeg vil gjerne være med, driver med div, men i min blogg ganske nye blogg går det foreløbig hovedsaklig i eggmaling. (og litt hekling)

  www.frkpeckelgjelsvik.blogspot.com

  Mvh
  Karianne Peckel Gjelsvik

  SvarSlett
 16. Hei! eg vil gjerne vera med i Hobbyblogger. Eg passe nok best i Hobbymiks-gruppa.

  Mvh
  gadnbadn.blogspot.com

  SvarSlett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 18. Hei:-)

  Eg har lyst å bli med i Hobbyblogger. Eg elsker å strikke og hekle, samtidig som eg prøver meg litt ved symaskinen. Det er fargene og stoffene som inspirerer meg til å sy, syferdighetene er vel så som så...Uansett, gøy å sjå kva andre får til og eg blir lett inspirert:-)

  Mvh Bertha

  SvarSlett
 19. Hobbyblogger, det tror jeg er perfekr for meg.
  Samler driv-ved, og mekker masse av det. Her jeg bor, liker folk min spesialitet Driv-ved rammer som kan hengesinnen og utendørs, vises på min blogg under, etiketter. rakved, og under, Rammer
  Hekling, strikking.
  Samler ting i naturen og lager dekorasjoner.

  Venter spent på svar.

  SvarSlett
 20. hobbyblogger høres supert ut.....da jeg sjelden klarer og holde meg til en ting. jeg hekler,strikker, driver med decoupage osv.

  SvarSlett
 21. Hei jeg vil gjerne være med i hobbyblogger. Jeg ser ikke ut til å passe inn i strikkeblogger,hekleblogger,hageblogger, sømblogger osv fordi jeg blogger om alle disse temaene.
  Håper dere liker StuggliBloggen og lar oss være med!

  http://stussli.blogg.no/

  SvarSlett
 22. Hei :)

  Har nettopp sett at det finnes en samleside for hobbyblogger:) så bra tiltak!!! Jeg vil gjerne være med på denne siden ; jeg driver å syr barnetøy for salg, strikker og hekler og jobber i hagen og går på loppemarkeder - altså i "litt av hvert" bloggrollen ;) min adresse er http://pepperkakehusetmitt.blogspot.com

  SvarSlett